Kā saņemt kredītu pret nekustamo īpašumu?

Pavisam lieliem pirkumiem ir arī lieli tēriņi, bet ne visiem gribās vai ir laiks krāt naudu lieliem tēriņiem. Kredīts pret nekustamo īpašumu var izlīdzēt lielu izdevumu gadījumā, īpaši, ja kredīts tiek ņemts paša īpašuma iegādei vai jau esošā īpašuma uzlabošanai.

Kredīts pret nekustamo īpašumu ir kredīts pret ķīlu, kad par garantiju aizdevuma atmaksai kalpo kredīta saņēmējam piederošā nekustamā manta, piemēram, māja, dzīvoklis vai zemesgabals.


Salīdzināt kredītus pret ķīlu
Kredīts pret nekustamo īpašumu būs pieejams, piemēram, pie Bigbank.lv, kas piedāvā aizņemties 1000 € līdz 90 000 € lielu naudas summu ar divu veidu atmaksas iespējām. Bigbank.lv kredīts pret nekustamo īpašumu ir elastīgs aizdevums, kuru iespējams atmaksāt ar vienu maksājumu termiņa beigās, vai gadījumā, ja aizdevumu atmaksājat ar ikmēneša maksājumiem, 70% no pamatsummas iespējams atstāt kā atlikuma vērtību.

Kredīts bez ikmēneša maksājumiem

Ja Jums nepieciešams kredīts pret nekustamo īpašumu un izvēlaties aizdevumu bez ikmēneša maksājumiem, ikmēneša maksājumi nav jāveic, procentus apmaksā aizdevuma termiņa sākumā, bet pamatsumma tiek atmaksāta ar vienu maksājumu termiņa beigās. Šāda kredīta gada procentu likme ir sākot no 14% no aizdevuma summas, atkarībā no aizdevuma atmaksas termiņa.

Kredītu iespējams atmaksāt 2 līdz 24 mēnešu laikā. Šāds kredīts pret nekustamo īpašumu tiek nokārtots tā, ka vispirms tiek noslēgts līgums ar termiņu līdz vienam gadam ar iespēju pagarināt to uz vēl vienu gadu.

Savukārt gadījumā, ja nepieciešams kredīts pret nekustamo īpašumu ar ikmēneša maksājumiem, gada procentu likme aizdevumam būs sākot no 7%, bet aizdevuma atmaksas termiņš pieejams 6 līdz 180 mēnešu garš.

Vidējo ikmēneša maksājumu iespējams aprēķināt, izmantojot Bigbank.lv aizdevumu kalkulatoru un līdz 70% no aizdevuma summas iespējams atmaksāt termiņa beigās ar vienu maksājumu, bet pārējo summu – ar ikmēneša maksājumiem.

Bigbank.lv – kredīts pret nekustamo īpašumu

Lai Bigbank.lv kredīts pret nekustamo īpašumu būtu Jūsu, jāaizpilda aizdevuma pieteikums, jāiesniedz nepieciešamie dokumenti un pēc tam ar Jums sazināsies Bigbank.lv aizdevumu speciālists.
Nepieciešams iesniegt aizdevuma pieteikumu, ko iespējams aizpildīt arī internetā, aizdevuma pieteicēja personu apliecinošs dokuments (Latvijas Republikas pilsoņa vai nepilsoņa pase, vai ārvalsts pilsoņa pase, vai ID karte), Bigbank.lv apstiprinātas nekustamo īpašumu aģentūras vērtējums, izziņa, kas apliecina to, ka par ieķīlājamo īpašumu nav komunālo maksājumu parādu.

Tāpat būs nepieciešama rakstveida piekrišana, ar kuru klients atļauj Valsts Sociālās Apdrošināšanas Aģentūrai (VSAA) izsniegt Bigbank.lv izziņu par apdrošinātās personas ienākumiem un apdrošināšanas periodiem.

Kā aizdevuma nodrošinājumus pieņem ēkas, dzīvokļus un mājas apbūvei izmantojamo zemi, kuriem jāveic novērtējums, tāpat nodrošinājumam jābūt apdrošinātam kreditora apstiprinātā apdrošināšanas kompānijā. Maksimālā iespējamā aizdevuma summa ir atkarīga no ieķīlātā nekustamā īpašuma tirgus vērtības. Jebkurā laikā iespējama priekšlaicīga aizdevuma līgumu izbeigšana un tai nepiemēro papildu maksu.

Ja Jums ir nekustamais īpašums, tas var palīdzēt risināt Jūsu nepieciešamību pēc papildu finansēm. Izvēlieties kredītu pret nekustamo īpašumu un iegūstiet sev jaunu dzīvesvietu vai uzlabojiet jau esošo.

Aizņemieties atbildīgi, kritiski izvērtējot sava siepsēja suzņemties kredītsaistības!

Lasīt saistītos rakstus

Visi ieraksti
Visi ieraksti
Scroll Up